TTP - Account TTP - Bank SEPA
Relatiebeheer & Concertmanagement
Download brochures Bestel software

Over ons

To the Point Software heeft in de afgelopen 20 jaar veel expertise opgebouwd op het gebied van het beheren van informatie bij kunst- en non profit-instellingen en zet deze expertise in voor het ontwikkelen relevante en gebruikersvriendelijke programmatuur ter ondersteuning van dit informatiebeheer. Het standaard-programma Recom is hier een voorbeeld van. De programma's TTP - Bank SEPA en TTP - Account zijn ook algemeen toepasbaar.

Bij het ontwikkelen wordt er naar gestreefd in een zo nauw mogelijk contact met huidige en nieuwe gebruikers verbeteringen in de programmatuur door te voeren, zodat zoveel mogelijk rendement uit de software-investeringen kan worden gehaald.

Omdat programma's meestal niet op zichzelf staan wordt er bij het ontwikkelen veel aandacht besteed aan de mogelijkheden om informatie te delen met andere programma's, zoals internetbrowsers, e-mailprogramma's, Microsoft Office-programma's, programma's voor elektronisch bankieren en elektronische aangiftes.

Alle door To the Point Software ontwikkelde oplossingen zijn ontwikkeld m.b.v. Claris FileMaker, een bekend en zeer gebruiksvriendelijk databaseprogramma dat werkt onder MacOS en Windows.

To the Point Software is een Claris Partner.