TTP - Account TTP - Bank SEPA
Relatiebeheer & Concertmanagement
Download brochures Bestel software

Claris Filemaker

De programma's van To the Point Software zijn ontwikkeld met behulp van de database-software FileMaker van Claris. Deze software is zeer uitgebreid en flexibel, waardoor To the Point Software in staat is in een relatief korte tijd zeer gebruiksvriendelijke programma's te maken.

Een van de grote voordelen van FileMaker is dat het werkt onder zowel MacOS als Windows en veel mogelijkheden biedt voor integratie met internetbrowsers, e-mailprogramma's en bureausoftware zoals Microsoft Office. Zo kunt u uw FileMaker databases o.a. via API dynamisch koppelen aan uw SQL databases. Hierdoor kunnen de programma's van To the Point Software aan de basis van uw gehele organisatie staan.

Voor de meeste programma's heeft u een of meerdere licenties van FileMaker nodig.

Twee programma's van To the Point Software, TTP-Account en TTP-Bank SEPA zijn tevens verkrijgbaar in een versie waarbij u geen licentie van FileMaker behoeft aan te schaffen. Hierdoor is de prijs van deze software aantrekkelijker. Deze versies beschikken echter niet over netwerkmogelijkheden.

Licenties van FileMaker kunt u, als u dat wenst, via ons bestellen.

To the Point Software is een Claris Partner. Dit garandeert directe toegang tot ondersteuning bij gebruik van FileMaker producten en toegang tot het kenniscentrum van Claris.