TTP - Account TTP - Bank SEPA
Relatiebeheer & Concertmanagement
Download brochures Bestel software

Maatwerk


To the Point Software ontwikkelt maatwerkdatabases al dan niet op basis van eerder ontwikkelde oplossingen of op basis van reeds in de organisatie van de opdrachtgever aanwezige FileMaker Pro-databases.
De oplossingen begeven zich op het gebied van Relatie-, Project- en Productbeheer alsmede op het gebied van financiële administraties. Een gedegen analyse van de organisatie en van de informatiebehoefte ligt aan de basis van elk nieuw maatwerkproject.

Huidige projecten

Maatwerkprojecten die To the Point Software onder zijn beheer heeft zijn:

Het uitgebreide Relatie- & Concertmanagementprogramma Recom voor de Nederlandse Bachvereniging, Cappella Amsterdam en Sinfonia Rotterdam

Dit programma is geschikt voor organisaties die concertseries of muziekfestivals organiseren zoals orkesten, ensembles, koren, impresario's en Festivalorganisaties.

Het programma bevat alle elementen die nodig zijn voor het beheren van de gegevens van grote groepen relaties en het gebruik van deze gegevens ten behoeve van de correspondentie, direct mail, en e-mailnieuwsbrieven.

Verder kunnen in het programma alle stadia van de voorbereiding en afwikkeling van concertseries worden vastgelegd, tussentijds aangepast en op diverse verschillende overzichten worden afgedrukt. > meer informatie over Recom..

Een compleet systeem voor de administratieve handelingen rond het in bruikleen geven van instrumenten door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF)
Een systeem gebaseerd op dat van het NMF voor het beheer en in bruikleen geven van instrumenten aan het Koninklijk Concertgebouworkest door de Foundation Concertgebouworkest
Een uitgebreid relatiebeheersysteem inclusief een module voor het internationaal in digitale vorm terugvorderen van omzetbelasting voor Nebu Transport Services.
Een orderverwerkings- en facturatiesysteem voor een aantal kleine bedrijven.
Een klachtenregistratie-programma voor de Gemeentelijke Ombudsman Rotterdam

In dit programma kunnen alle binnenkomende klachten worden geregistreerd, alle onderzoek- en communicatie- momenten kunnen worden vastgelegd en de inhoudelijke beschrijving van de klacht kan in een direct presenteerbare vorm worden ingevoerd. Uitgebreide analyses kunnen op de ingevoerde klachten worden uitgevoerd en het programma kan diverse overzichten uitdraaien volgens de eisen van de overheid.

Een subsidiebeheer-programma voor het Fonds voor de Scheppende Toonkunst

Dit Fonds is in 2008 opgegaan in het Fonds voor de Podiumkunsten+.

Een cursusbeheer- en incassoprogramma voor De Nieuwe Muziekschool Bussum

Indien u op zoek bent naar een van de oplossingen zoals hierboven beschreven, kunt u contact opnemen voor een demonstratie van het systeem zoals dat nu in gebruik is.


Terug naar boven